The Beige & Sand Grey Softel Pashmina

DSC01214 kopiërenSelam Ladies! Mijn lade kast puilt uit van de sjaals maar als ik een mooie sjaal tegen kom en het is ook nog eens de kleur die ik nog niet heb dan moet ik het kopen. Herkenbaar?! Veiledbeauty.nl deed een mededeling dat de beige & sand grey softel pashmina de vorige keer heel snel waren uitverkocht. Ik twijfelde geen moment en kocht de sjaals voor dat ze weer waren uitverkocht.

DSC01216 kopiërenBeige Softel Pashmina

De Beige Softel Pashmina is een prachtige kleur. Ik heb weinig pashmina’s maar dit is toch wel mijn lievelings kleur onder de pashmina’s. Met mijn huidskleur past het ook mooi vind ik. De stof is lekker zacht en je hebt in een mum van tijd je hijab om. Veel naaldjes heb je niet nodig en wat ook erg fijn is, is dat je niet zo snel gaatjes krijgt van de naaldjes. Ik vind het zonde als mijn sjaal verpest is door de naaldjes.

Beige Softel Pashmina – € 5,49

DSC01236 kopiëren

DSC01215 kopiërenDe softel pashmina zijn er in totaal 31 kleuren. Mooie kleuren voor de herfst en de komende winter. Ze zijn lekker warm en dik. Ik draag er wel een ninja under scarf onder. Niet alleen voor de bedekking wat niet echt hoeft maar voor de extra warmte als het kouder wordt.

DSC01184 kopiërenSand Grey Softel Pashmina

De Sand grey Softel Pashmina een mooie kleur voor een pashmina. Grijs met een vleugje zand kleur er door heen. Net zoals de beige softel zijn de afmetingen 80 cm x 170 cm. Groot genoeg  voor meerdere lagen als je er van houdt. Wist je dat de pashmina’s van veiledbeauty uit Turkije komen? Turkije staat volgens mij bekend om de fijnste en kwalitatieve sjaals.

Sand grey Softel Pashmina – € 5,49

DSC01205 kopiëren

DSC01208 kopiërenVroeger vond ik pashmina’s niet zo fijn. Te dik en met de fransjes aan de onderkant wist ik niet wat ik er mee moest doen. Nu ik ouder ben en er zo veel verschillende hijab stijlen zijn, is het nu makkelijker en leuker ook! Voor de herfst en winter wil ik niets liever dan pashmina’s. Bij Veiledbeauty.nl zijn er zo veel kleuren en betaalbaar. Binnen max 2 dagen krijg je ze via de brievenpost.

Kijk voor alle pashmina’s en andere sjaals op Veiledbeauty.nl.

Vindt jij pashmina’s ook zo fijn voor dit seizoen? Hoeveel heb jij er al?

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge