Tips voor meer volgers op Social Media

Tips voor meer volgers op Social Media

Tips voor meer volgers op Social Media

Vandaag deel ik het laatste artikel van mijn blogtips week. Nu social media steeds meer een rol aan het spelen is voor bloggers, vloggers en youtubers, wil jij vast wel weten hoe jij ook meer volgers kan krijgen op Facebook, instagram, twitter en snapchat. Voor je blog heb ik deze week al genoeg gedeeld en voor social media is dit ook wel erg belangrijk. Ik vertel je de tips voor meer volgers op Social Media.

❥ Verbind je instagram met Facebook en Twitter

Via Instagram kan je je afbeeldingen delen via Facebook en Twitter. Zo heb je veel meer bereik en hopelijk krijg je ook zo meer volgers op social media en meer likes op je afbeeldingen.

❥ Timing

In de statistieken op instagram en facebook kun je zien wanneer je volgers het meest actief zijn. Meestal bij in de ochtend heel vroeg of zo na 5 uur in de avond. Als ik dan mijn afbeeldingen deel dan krijg ik meer likes en meer volgers. Kijk bij jouw wanneer jouw volgers actief zijn. Daar kun je je daar op in spelen.

❥ Tag bedrijven en merken altijd

Tag op social media altijd bedrijven en merken die met producten hebben te maken in de afbeelding. Zij zien dit weer en zullen het zeker waarderen als jij hun tag. Ook zien volgers dit en wie weet gaan ze jouw ook volgen.

❥ Voeg je blog link op al je social media

Voeg op elk social media account de link van je website. Laat mensen weten waar je bereikbaar  bent en waar ze je kunnen volgen. Ik merk dat ik zo veel meer bereik heb dan daar voor. Deel ook links van je social media accounts op je blog. Zodat je ook daar kunnen volgen.

❥ Stel vragen op social media

Wil je meer comments ontvangen? Stel dan een vraag onder de afbeeldingen of bij je verhaal. Zo voelen volgers zich een beetje verplicht om een antwoord te krijgen. Je kunt ook vragen of ze mensen willen taggen die dit ook moeten zien of lezen.

❥ Maak gebruik van hashtags

Gebruik altijd hastags! hashtags die met een product te maken heeft, de kleur, de geur, de achtergrond of wat dan ook. Zo heb je veel meer bereik en mensen zoeken vaak genoeg naar hashtags op social media.

❥ Deel niet meer dan 2 updates

Sharing is caring… maar wees geen spammer. Deel niet te veel en te snel achter elkaar want mensen moeten zich niet gaan irriteren aan je. Tenzij ze het zelf aangeven natuurlijk. Hou het bij maximaal 2 updates op instagram en facebook. Op twitter wel wat meer natuurlijk en op snapchat ook. Daar vind ik het juist leuk om meerdere updates te zien en te delen.

Er zijn zoveel andere tips voor meer volgers op Social Media die ik kan delen maar voor nu is dit denk ik wel voldoende. Ik hoop dat ze helpen en als je meer tips & adviezen wilt hebben laat het me dan weten in de comments 

Welke Tips heb jij voor meer volgers op Social Media

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge