Verrassend lage prijzen week met Etos

Verrassend lage prijzen week met Etos

Ik ben eigenlijk een beetje laat maar ik ben dan ook net terug van vakantie en ik kon dit artikel niet eerder plaatsen dan vandaag. Mijn excuses hier voor… Want het is Verrassend lage prijzen week met Etos. De budget producten in dit artikel koop voor niet meer dan €2,49. Niet alleen in deze weken maar altijd en overal bij Etos. Ik vertel je wat ik vind van de cleansing milk, de shampoo en de dagcrème van het Eots eigen huismerk.

Verrassend lage prijzen week met Etos

Etos heeft genoeg eigen huismerk producten en ze zijn altijd verkrijgbaar voor een low-budget prijd. Ik heb genoeg andere budget producten van Etos geprobeerd. Ben je benieuwd naar andere producten van Etos dan kun je die hier bekijken. In dit artikel vertel ik je over de Cleansing Milk, de Day Cream en de Every Day Shampoo.

Verrassend lage prijzen week met Etos

Verrassend lage prijzen week met Etos

Dagcrème

De dagcrème is een hydraterende dagcrème voor de normale en de gemengde huid. Een tube kost €2,49 en bevat 50ml. Voor op reis echt ideaal vanwege het kleine formaat. Etos gebruikt geen moeilijke namen. Gewoon dagcreme en klaar. Die lange Engelse namen die we amper kunnen uitspreken hebben we niet nodig. De dagcrème heeft Provitamine B5 (dat de huid hydrateert) en Allantoïne (dit prikkelt beschadigd weefsel tot het aanmaken van nieuw weefsel en stimuleert de celvernieuwing).

De dagcrème zit in een wat meer donkerblauwe tube met een matte kleur. De geur vind ik erg lijken op de geur van de cleansing milk. Ook lekker fris en schoon. de creme trekt snel in en blijft niet plakken op mijn gezicht. Ik gebruikt het ook als basis voor mijn make-up want het trekt zo snel in dat ik gelijk kan beginnen met andere producten.

Verrassend lage prijzen week met Etos

Verrassend lage prijzen week met Etos

Cleansing Milk

De Cleansing Milk kost €1,99 en 200ml bevat. Het is geschikt voor alle huidtypes en het is een enorme fles voor weinig. Het is bedoeld om de milk met een wattenschijfje op de huid aan te brengen en zo alle make-up en vuil te verwijderen. De milk is zacht voor de huid en werkt herstellend door de toegevoegde Provitamine B5 en de kamille zorgt weer voor het kalmeren van de huid. De milk is dun waardoor ik het fijner vind om het over mijn gezicht te smeren met een wattenschijfje. Ik smeer het liever eerst op mijn gezicht en daar haal ik het weg met een wattenschijfje.

Verrassend lage prijzen week met Etos

Verrassend lage prijzen week met Etos

Shampoo

Hoe goedkoop wil je het krijgen bij etos? Een shampoo van € 0,99 en bevat 300 ml. Ik denk de goedkoopste shampoo ooit die ik heb gehad. De Every Day Shampoo voor elke dag. Nu was ik mijn haar niet elke dag ander hou ik geen haar meer over op mijn hoofd maar als jij dit wel wilt dan moet je dat ook gewoon doen.

Het is mild voor je hoofd waar door je het elke dag kunt gebruiken en het belooft je haar te voeden. Er is zonnebloem-extract toegevoegd dat zorgt voor de voeding van je haar. De geur is echt heerlijk! Ik hou er van en mijn kids ook. Ik gebruik de shampoo dan ook voor hun en niet voor mijn haar omdat mijn haar erg vet wordt. Maar voor kinderen vind ik het een fijne shampoo. Hun haar wordt minder snel vies dan mijn haar dus ze hebben een milde shampoo nodig.

Verrassend lage prijzen week met Etos

De producten zijn bij de Etos verkrijgbaar in ieder filiaal. Wist je dat Etos een groot deel van haar assortiment via de AH webshop. Je doet de boodschappen en je gaat online bij de Etos langs. Die doen we graag.

Shop jij graag tijden de Verrassend lage prijzen week met Etos?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge