Week vlog #2 | Bruiloft, werken en vriendinnen opmaken

Week vlog #2 | Bruiloft, werken en vriendinnen opmaken

Week vlog #2 | Bruiloft, werken en vriendinnen opmaken

Ben je benieuwd naar mijn nieuwe vlog? Dan moet je vooral de volgende video kijken:

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Wat voor video’s zou je meer willen zien op mijn Youtube kanaal/blog?

Enjoy your day!
Selam,
Layla

Gerelateerde Artikelen

Don`t forget to share...
Share on Facebook16Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

10 gedachten over “Week vlog #2 | Bruiloft, werken en vriendinnen opmaken

  1. Leuke vlog! Moest wel lachen om het GTST stukje, dacht net dat kijk ik nooit meer! En toen kwam je vraag, dus bij deze nee dat kijk ik niet meer. Ik ben het helemaal met je eens qua wimpers. Zou ze ook niet vaker gebruiken want ze worden er niet mooier op. De thee met honing lijkt me wel erg lekker zeg!

  2. Mooie jurk hoor! Ik ben vroeger vaker op Turkse bruiloften geweest. Dat is echt veel gezelliger dan de meeste Nederlandse bruiloften. Ik heb zelfs de Halay leren dansen echt super. Shoplogs en recepten vind ik ook leuk om te zien in vlogs. Welke wimpers vond je het fijnst?

Geef een reactie

CommentLuv badge