Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

De zomer komt er, we mogen onze badpakken en bikini’s aan dus tijd om onze benen weer te gaan scheren. Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions dus dat komt goed uit. Maar welke is de beste? Wilkinson komt met een handige probeerverpakking. Drie scheerapparaten van Wilkinson zijn er nu in een handige Trial Beauty Edition. De scheersystemen zijn er voor een kleine prijs en in een handige meeneemverpakking die je zo in je koffer meeneemt. Probeer nu voor slechts € 4,99 de Quattro for Women voor langdurig gladde benen, de Hydro Silk voor ultieme zachte benen of de Intuition voor intens scheergemak. Welke heb ik? Dat lees je vandaag.

Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

Wilkinson Sword Hydro Silk

Ik ben geen type dat een badpak of bikini draagt. Want hé ik ben een hijabi dus ik draag burkini’s. Dat betekend niet dat ik ook gladde benen wilt want ik blijf een vrouw met mijn hoofddoek om. De Hydro Silk zorgt voor die zachte gladde benen. Het mesje heeft 5 blades met het Hydra Renew Serum dat tot 2 uur na het scheren je huid hydrateert. Het bevat sheaboter dat het vochtgehalte van de huid aanvult. De ovale kop die de Hydro Silk heeft beweegt het heel moeiteloos langs de vrouwelijke contouren.

Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

Ik gebruik tijdens het scheren Bio-oil voor mijn gevoelige huid anders wordt het een heel bloedbad en dat willen we niet. Mijn benen voelen inderdaad super zacht aan. Zo zacht en glad net zoals de billen van een baby. Dus ik raad dit product iedere vrouw aan. Natuurlijk is dit product niet alleen goed voor de benen maar ook voor andere plekken op je lichaam.

Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

De Wilkinson Sword Trial Beauty Editions zijn verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van € 4,99 vanaf 24 april bij de meeste grote drogisterijen.

Welke tools gebruik je om te scheren? Laat je het harsen of laseren?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer.

Enjoy your day!
Selam,
Layla

Gerelateerde Artikelen

Don`t forget to share...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

10 gedachten over “Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

  1. Ik gebruik ook mesjes van wilkonson. Bevalt prima. Ik scrub mijn benen eerst. En scheer ze daarna onder de douche met scheergel. Na afloop lekker in de olie.

  2. Wauw, deze zit er wel heel goed uit. Niet dat ik heel erg veel verstand heb van scheermesjes… Dat het je benen net zo zacht maakt als babybilletjes klinkt natuurlijk top!
    Liefs,
    Elles

  3. Ik gebruikte vroeger al Wilkinson. Ben er toen mee gestopt en ik denk dat ik maar weer terug ga naar Wilkinson. Voor die prijs het proberen waard!

Geef een reactie

CommentLuv badge