Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

De zomer komt er, we mogen onze badpakken en bikini’s aan dus tijd om onze benen weer te gaan scheren. Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions dus dat komt goed uit. Maar welke is de beste? Wilkinson komt met een handige probeerverpakking. Drie scheerapparaten van Wilkinson zijn er nu in een handige Trial Beauty Edition. De scheersystemen zijn er voor een kleine prijs en in een handige meeneemverpakking die je zo in je koffer meeneemt. Probeer nu voor slechts € 4,99 de Quattro for Women voor langdurig gladde benen, de Hydro Silk voor ultieme zachte benen of de Intuition voor intens scheergemak. Welke heb ik? Dat lees je vandaag.

Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

Wilkinson Sword Hydro Silk

Ik ben geen type dat een badpak of bikini draagt. Want hé ik ben een hijabi dus ik draag burkini’s. Dat betekend niet dat ik ook gladde benen wilt want ik blijf een vrouw met mijn hoofddoek om. De Hydro Silk zorgt voor die zachte gladde benen. Het mesje heeft 5 blades met het Hydra Renew Serum dat tot 2 uur na het scheren je huid hydrateert. Het bevat sheaboter dat het vochtgehalte van de huid aanvult. De ovale kop die de Hydro Silk heeft beweegt het heel moeiteloos langs de vrouwelijke contouren.

Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

Ik gebruik tijdens het scheren Bio-oil voor mijn gevoelige huid anders wordt het een heel bloedbad en dat willen we niet. Mijn benen voelen inderdaad super zacht aan. Zo zacht en glad net zoals de billen van een baby. Dus ik raad dit product iedere vrouw aan. Natuurlijk is dit product niet alleen goed voor de benen maar ook voor andere plekken op je lichaam.

Wilkinson Sword lanceert Trial Beauty Editions

De Wilkinson Sword Trial Beauty Editions zijn verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van € 4,99 bij o.a. Kruidvat.

Welke tools gebruik je om te scheren? Laat je het harsen of laseren?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge