Zeg JA tegen wimperverlenging op natuurlijke wijze

wimperverlenging op natuurlijke wijze

Heb je korte en dunne wimpers?  Wil je er wat aan doen? Wat dacht je van wimperverlenging op natuurlijke wijze? Klinkt goed toch? Ik heb er veel over gehoord maar nog nooit uit geprobeerd. Want ik zat er niet zo mee dat mijn wimpers zijn zoals ze zijn. Toch ging ik de challenge aan en heb ik het serum gebruikt. En…? Ik was enorm verrast! In dit artikel vertel ik je mijn bevindingen.

wimperverlenging op natuurlijke wijze

Ik ben niet gezegend met mooie lange en volle wimpers. Mijn kinderen en mijn man hebben wel die geluk dus ik moet het doen met mijn dunne en korte wimpers. Maar er is een oplossing. Zeg JA tegen wimperverlenging op natuurlijke wijze met Aphro Celina Eyelash Serum. Je hebt geen wimperverlenging nodig door naar een salon te gaan. Het duurt wel een aantal weken maar als je geduld hebt dan wordt je beloond.

Aphro Celina Eyelash is een zeer effectief serum dat bij het eerste gebruik tot een lichte tinteling of prikkelend gevoel kan leiden. Dit kan 3-5 dagen aanhouden, totdat de huid aan het serum gewend is. Je kunt dit effect voorkomen door het serum zo dun mogelijk aan te brengen. het serum werkt dan beter dan dat je veel vloeistof aanbrengt. Ik heb dit gelukkig niet gevoeld maar iedere huid is anders en vooral bij vrouwen met een gevoelige huid.

wimperverlenging op natuurlijke wijze

Ingrediënten Aphro Celina Eyelash

Aqua, Glycerin, Butenylglycol, Panta vloeistof Kamillie, Rokonsal ND, panthenol, biotine, natriumhyaluronaat, PVP K30, Natrosol 250M, kaliumsorbaat, isopropyl Cloprostenate.

Het product voldoet aan alle EU richtlijnen voor cosmetica. Aphro Celina Eyelash is dierproefvrij en vegan.

wimperverlenging op natuurlijke wijze

wimperverlenging op natuurlijke wijze

Heeft het gewerkt? Het verbaasde mij dat ik na 2 weken al verschil zag. Nog niet wat ik hoopte maar ik was denk ik te snel met mijn oordeel. Nu ruim 6 weken later zijn mijn wimpers langer en voller. Op een gegeven moment blijft het bij een bepaald lengte en volume. Het is niet zo dat het blijft groeien als je het blijft gebruiken. Dat is nu jammer hé. Zou wat zijn zeg, dan moeten we onze wimpers bij knippen omdat het blijft groeien. Dit is weer te veel van het goede.

Verder zijn mijn onderwimpers ook iets verlengd. Ik heb er zelf niets op gedaan maar ik denk dat het tijdens het slapen wat serum op mijn onder wimpers zijn gekomen want ik gebruikte het serum voor ik ging slapen.

wimperverlenging op natuurlijke wijze

Conclusie. Wimperverleging op natuurlijke wijze werkt echt. Ik heb het gebruikt en zelf gezien aan mijn wimpers. Om dit te behouden moet je de serum blijven gebruiken, na 6 weken hoeft dit niet elke dag maar om de 3 à 4 dagen. Zo gebruik je de serum ook langer en dat scheelt ook weer in de kosten. Een wimperserum heb je al voor € 49,90.

Naast het wimperserum heeft de webshop ook haar serums en wenkbrauw serums. Kijk voor meer informatie op de webshop van Aphro Celina.

Zou jij dit serum voor wimperverlenging op natuurlijke wijze willen gebruiken?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie.

Enjoy your day!
Selam,
Layla
Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge