Disclaimer

Lanitanl.nl is een beauty. fashion & lifestyle blog. Beetje gericht op de moslima´s van nu. Ik kijk anders naar beauty, fashion en lifestyle dan de bekendste schrijvers van de Nederlandse Beauty websites.  Maar zo af en toe schrijf ik ook artikelen over het geloof, persoonlijke, de turkse cultuur en nog veel meer! Iedere werkdag om 6 uur staat er een artikel online. Verder gebruik ik mijn instagram account @laylacelik, mijn facebookpagina, en via Twitter voor mijn website om artikelen bekend te maken. Zo dat ik een grotere doelgroep kan bereiken. Wilt u een product of  merk meer bekendheid geven dan is Lanita.nl de plek waar je moet zijn!

Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden om uw product via Lanita.nl te promoten:

Persberichten

Daar ik en vooral ook mijn bezoekers ontzettend nieuwsgierig zijn naar de laatste nieuwtjes op beauty gebied, fashion en lifestyle ontvang ik graag persberichten en promotiemateriaal op Info@lanitanl.nl.

Advertorial

Een advertorial is een advertentie in de vorm van een artikel om uw bedrijf, product of merk te promoten en bekend te maken onder de bezoekers van Lanita.nl. De advertorial bestaat uit max. 500 woorden met beeldmateriaal en links naar uw bedrijf, product of merk. De advertorials worden het liefs door hoofdredactrice Layla Celik geschreven. Het artikel blijft 5 dagen te zien op mijn website daarna schuift het naar achter maar is nog steeds te vinden via zoekmachines.

Banner

Het is mogelijk om een plek te huren op mijn website voor uw banner. De bannerafmetingen zijn 200 bij 250 pixels maximaal en dienen door u aangeleverd te worden en aan te sluiten bij de layout van Lanita.nl. De banners kunnen per week of per maand worden ingekocht.

Winactie

Een winactie is een manier om uw product en/of website onder de aandacht te brengen. U stelt een product naar keuze om weg te geven. Lanita.nl schrijft een artikel (max. 200 – 250 woorden) over uw website en over het te winnen product, inclusief vermelding van maximaal 2 links naar uw website en eventuele foto’s en video. Het artikel blijft 11 dagen te zien op mijn website daarna schuift het naar achter maar is nog steeds te vinden via zoekmachines. Gemiddeld duren winacties een week. De prijs dient door u te worden opgestuurd naar de winnaar (het adres wordt door Lanita.nl per email opgestuurd).

Product Review

Nadat ik uw product hebt ontvangen wordt uw product getest en er wordt een review geschreven. Dit samen met genomen foto’s van uw product. Ik maak foto’s met mijn spiegelreflex camera Canon EOS 80D met de 55mm lens. Waarna de foto’s worden bewerkt voor beter kwaliteit, helderheid en scherpte. Het kan ook zijn dat ik uw product review in een video review. Alles is mogelijk.  Het artikel blijft 9 dagen te zien op mijn website daarna schuift het naar achter maar is nog steeds te vinden via zoekmachines.

Sinds 2014 is het door de Reclamecode Social Media verplicht te vermelden dat een product of dienst door een adverteerder is gesponsord in welke vorm dan ook. Ik vermeld dit onderaan mijn artikel met het € teken.

Denkt je dat jouw bedrijf/merk/product goed aansluit op de doelgroep van Lanita.nl en dat er een leuke samenwerking tot stand kan komen? Alles is mogelijk. Neem dan contact op via Info@lanitanl.nl voor onze statistieken, de voorwaarden en beschikbaarheid.

Lanita.nl staat in geschreven bij de Kamer van Koophandel.

Copyright

Alles op deze site is eigendom van lanitanl.nl tenzij anders vermeld.  Het is niet toegestaan foto’s en tekst van deze site te gebruiken zonder schriftelijk verleende toestemming van mij.

Credits

Fotografie en videografie:
– Canon eos 80D en 50mm lens.

Layout:
– Photoshop
– Lightshop
– Premiere pro
– Paintshop pro

Hosting:
– Antagonist.nl
– WordPress.com

Vragen of opmerkingen? Stuur mij gerust een mail naar contact@todaysbeauty.nl

Geef een reactie